Lappuse 1 no 212»
Forums » Publiskie forumi » Spēles » Ordo MineCraft Server (Server Log)
Ordo MineCraft Server
Ace_86Datums: Pirmdiena, 2011-11-28, 12:59:04 | Ieraksts # 1

Un tā, kā zināms mēs nesen uzmočījām Minecraft servi klana biedriem. Un kā arī ir zināms sakarā ar Win pārinstalēšanu šis servs tika nozaudēts.
Šobrīd notiek darbs pie jauna serva izveides un mācoties no iepriekšējās pieredzes nepielaidīsim vecās kļūdas. Reāli uz doto brīdi servs tiek noregulēts un tiek meklēti plugin'i kas ir noderīgi + tika pieregulēti RAM limiti uz serveri, teorētiski tas varētu uzlabot dažiem performance un attiecīgi radīsies mazāk lagu.
Loģisku apsvērumu dēļ serveris joprojām ir v1.8.1, tomēr domājams drīzumā tiks pārveidots par v1.9.
Links uz klientu: http://files.inbox.lv/ticket....aft.rar

Par servera tālāku attīstību ziņosim šeit.
P.S. Serveris teorētiski ir lietojams jau šobrīd, tikai sakarā ar to ka nav uzlikti nekādi Plugini reāli var spēlēt tikai survival režīmā. Ja tas netraucē, padodat man ziņu Steam'ā un es ieslēgšu serveri. IP un pārējos datus pagaidām nelikšu, kā nekā "under construction", bet privāti varu ielaist visus kas vēlas vnk paspēlēt Minecraft.

A man Poh**

Ace_86Datums: Pirmdiena, 2011-11-28, 13:16:32 | Ieraksts # 2

Šis video parāda kā iedot Minecraft klientam vairāk (vai ierobežot) RAM. Teorētiski ar šo metodi var panākt stabilāku spēles darbību. Vai vienkārši atvēlēt spēlei tik daudz RAM cik spēlētājs uzskata par vajadzīgu. Ceru ka kādam noderēs.

A man Poh**

GunGraveDatums: Ceturdiena, 2011-12-01, 01:16:26 | Ieraksts # 3

Cau visiem. Projekts turpinas.

Lokacijas un citas lietas, kas bija izveidotas pazuda.
Taka vajadzes celt visu no jauna. Primara lokacija bus safe zone(spawn points)
tur bus sagatavoti daudzi zemes gabali, kuru jus izvelesities un celsiet sev maju vai ko sirds velas. Par pluginiem un modiem - tie paliek vecie, bet weapon mod varbut bus ieklauts. taka bukkit servera relizei nav porteti lielaka dala kruto modu(kas smird diemzel). Taka naksies vien gaidit vinu portus uz bukkit. Bet mes te dala clana jau esam ietreneti uz lokaciju celshanu. Un gaidishu jus serva kad primara lokacija bus gatava. Paldies par uzmanibu.

Because shut up
Ordo Minecraft server by GunGrave

Ash[B]oneDatums: Ceturdiena, 2011-12-22, 20:24:01 | Ieraksts # 4

Admini ir krani vairs tur nekad nespelesu biggrin

Silence!! I kill you!!

Ace_86Datums: Ceturdiena, 2011-12-22, 21:57:40 | Ieraksts # 5

Quote (Ash|B|one)
Admini ir krani vairs tur nekad nespelesu

Ņemšu vērā un nodošu tālāk bračkam.

A man Poh**

LynxDatums: Piektdiena, 2011-12-23, 12:26:25 | Ieraksts # 6

Quote (Ace_86)
Ņemšu vērā un nodošu tālāk bračkam.

Ko tu ņemsi vērā un ko pateiksi bračkam? Ka Ash[B]one uzskata, ka admini ir krāni?

Ash[B]one, sasodīts, ja ir kaut kas, ko gribi pateikt saki.

Piemēram: "Admins n1 man neļāva nodedzināt pus pilsētu, fuck, un vēl atļāvās kaut ko aizrādīt, tad es pateicu visu ko par to un viņu domāju un viņš mani izkikoja, tādēļ viņš ir krāns un es tur nekad vairs nespēlēšu, jo pēc tam, kad iegāju atpakaļ un vēlreiz viņam paskaidroju, kas viņš ir, tiku nobanots."

ErfsDatums: Piektdiena, 2011-12-23, 13:45:52 | Ieraksts # 7

Nu ja, starpcitu, kas ar serveri, tākā visi buketi jau ir iznākūši varētu palaist serveri, ne? smile

555 Post Janvāris 23. 2011. 20:08
FML

Ash[B]oneDatums: Piektdiena, 2011-12-23, 13:56:27 | Ieraksts # 8

Tie krani ar admin komandam uzliek good mode no clip un pizdzi mani nost spawna -.-
Quote (Lynx)
Admins n1 man neļāva nodedzināt pus pilsētu

Es nesu 12 gadigs tuparila -.-

Silence!! I kill you!!

Ash[B]oneDatums: Piektdiena, 2011-12-23, 13:57:02 | Ieraksts # 9

+ ace zin par ko es runaju.

Silence!! I kill you!!

Ace_86Datums: Piektdiena, 2011-12-23, 17:16:34 | Ieraksts # 10

Quote (Ash|B|one)
+ ace zin par ko es runaju.

Es citkārt šito ignorētu, bet šoreiz Ashbone ir taisnība, tāpēc arī reaģēju, bračkam nodošu info ka mums ir cilvēki kas nenovērtē admina tiesības un uzvedas kā "sīkie". Lai neapvainojas tie par ko ir runa, bet šitā ākstīties nav nopietni un man pohuj vai runa ir par Ashbone vai par kādu citu no mūsu klana. Ja ir admin tiesības tas nedod tiesības šitā tās izmantot. Es neiebilstu ja tīri objektīvi tiek izmantotas admina tiesības stuff iegūšanai izmantojot komandas vai saistībā ar būvēšanu, bet šitā ākstīties nav labi.
Es uz to brīdi vnk noklusēju jo biju aizņemts ar citām lietām un vizuāli neredzēju kas un kā notiek. Turpmāk es ar bračku rūpīgāk izlemsim kam dot admina tiesības, kam nē.
Diemžēl pagaidām viss paliek kā ir (saistībā ar atļaujām utt), bet kad viss tuvosies noslēgumam šo jautājumu vēl pārskatīsim.
Pagaidām šis jautājums ir slēgts. Ja kāds vēlas uzspēlēt servī rakstat man vai bračkam steam un ierubīsim, bet pagaidām kamēr viss ir under construction servs pārsvarā būs offline.

A man Poh**

ErfsDatums: Sestdiena, 2011-12-24, 00:08:17 | Ieraksts # 11

Nu okey, ja vajag tad es varu kkā palīdzēt ar testēšanu or smth. wink

555 Post Janvāris 23. 2011. 20:08
FML

Ace_86Datums: Sestdiena, 2011-12-24, 12:58:14 | Ieraksts # 12

Quote (Erfs)
Nu okey, ja vajag tad es varu kkā palīdzēt ar testēšanu or smth

Ņemšu vērjā ja šāda vajadzība parādīsies, tho slodzes testu servs jau sen ir izgājis ( turklāt ļoti labi) un principā testi kā tādi nebūs, ja nu vienīgi ieliekam kādu modu vai ko tādu, tad gan saukšu cilvēkus lai čeko.

A man Poh**

GunGraveDatums: Sestdiena, 2012-01-07, 07:48:48 | Ieraksts # 13

Ta isuma! Servs ir on stadija, bet ieslegts tiek tad kad norisinas kads projekts(celtnes palnosana un buveshana). Sovakar ar Erfa palidzibu un Deed uzcelam lielu skyscraper(Kas izskatas pec "biezo" apartamentiem).

Talak protams ceru pabeigt jumtu sai celtnei un gaismu izlikshanu.
Bet, primaro lokaciju deretu izveidot. Jasacel vajadzigas majas(shopi, free stuff noobiem, utt). Busu pateicigs cilvekiem kas vares piedomat vel kko, ko varetu uzcelt spawn pointa ka sakuma lokaciju. Jo pati spele bus surival ar frakcijam.
Taka projekts turpinas rit no 15:00( varbut ari atrak) jo ap 12:00 satiekamies ar Deed.

Because shut up
Ordo Minecraft server by GunGrave

Ace_86Datums: Trešdiena, 2012-02-15, 20:36:50 | Ieraksts # 14

Neaizmirstam par MineCraft servi, ja kādam sagribās uzspēlēt, pasakat man vai GunGrave lai ieslēdz smile
Viss itkā strādā, tāka no problem with that biggrin

A man Poh**

Ace_86Datums: Pirmdiena, 2012-02-20, 19:38:54 | Ieraksts # 15

http://files.inbox.lv/ticket....aft.rar
klients kas tiek izmantots mūsu serī šobrīd

A man Poh**

Forums » Publiskie forumi » Spēles » Ordo MineCraft Server (Server Log)
Lappuse 1 no 212»
Meklēšana:

Izveido mājas lapu bez maksas